Cauta

Bun venit în lumea lemnului de înaltă calitate, a culorilor unice și a celor mai recente tendințe din acest domeniu!

Compania VOLUNTA a fost înființată în anul 1992 și produce produse de înaltă calitate cu o valoare de lungă durată. Lemnul natural a fost în mod tradițional considerat o soluție pentru asigurarea unui spațiu armonios și a unei pardoseli de lux, subliniind valorile esențiale - longevitatea, soliditatea și căldura. Parchetul din lemn oferă o atmosferă confortabilă și se adaptează în orice stil pentru interior / exterior.

Pentru a ține pasul cu cele mai recente tendințe de design și pentru a onora nevoile clienților loiali și exigenți, VOLUNTA parket oferă soluții noi pentru a creea parchet unic, dezvoltat în colaborare cu designeri de interior și ingineri proiectanți de renume.

Pardoselile, accesoriile și detaliile interioare pe care le veți regăsi în portofoliu reflectă anii de experiență în producție, flexibilitatea și varietatea produselor, precum și respectarea tradițiilor de prelucrare alemnului și angajamentul față de inovația tehnologică.

Punem la dispoziția clienților o gamă largă de esențe și finisaje pentru parchetul dublu stratificat special pentru încălzirea în pardoseală de calitate superioară. De asemenea, VOLUNTA folosește culori speciale și tehnici unice pentru aplicarea culorilor, precum și tratarea suprafețelor și finisajele ireproșabile.

Parchetul se împarte în diferite clase premium, care sporesc aspectul natural al pardoselei exclusiviste. Pentru finisaj se folosesc uleiuri, lacuri, ulei oxidativ, ceară. Fabricarea parchetului se face din stejar masiv.

WOOD FLOOR este importator în Romania al companiei VOLUNTA, o firmă de prestigiu din industria pardoselilor din lemn și parchet din Lituania.