Cauta

PLINTĂ, stratificată, cu furnir de STEJAR, nefinisat, neperiat, 80X13

77 Lei
În stoc
Cod: DP801300ML
Prețurile afișate sunt pentru o bară 2400 x 80 x 13 mm. Pentru o consiliere de calitate, contactați un reprezentant Wood Floor !
Tip plintă: Lemn (multistrat)
Esență furnir: Stejar
Grosime furnir: 0,7 mm
Esență placaj: Diferite tipuri de lemn
Grosime placaj: 12,3 mm
Lungime plintă: 2400 mm
Înălțime plintă: 80 mm
Grosime plintă: 13 mm
Suprafață plintă: Neperiată
Tratament plintă: Natural
Finisaj plintă: Nefinisată
Culoare plintă: Natur

O colecție unică, premium, de plinte din lemn care vă permite să vă impuneți stilul în orice decor.

Plinta ML 80x13 mm stejar şlefuit, nefinisat (nelăcuit) este un accesoriu pentru pardoselile din parchet, mochetă, ceramică, marmură, granit etc. Acest tip de plintă se poate finisa și personaliza de către beneficiar în funcţie de cerinţele designului interior, în diferite culori, cu diferite tipuri de materiale, lacuri transparente sau colorate, uleiuri transparente sau colorate etc.

Din punct de vedere constuctiv plinta se compune dintr-un suport din lemn multistrat furniruit cu stejar, suport care îi conferă o rezistență mecanică şi elasticitate sporită, având capacitatea de a fi montată şi în cazul pereţilor  pe rotund (cu raza mai mare de 1500 mm) preluând şi eventualele neliniarităţi ale acestora.    

Această plintă se montează prin lipire, fiind recomandaţi adezivi monocomponenţi MS silanici sau adezivi epoxi-poliuretanici bicomponenţi în cazul oricarui  tip de suport, materiale neabsorbante, lemn, ciment, tapet etc. Îmbinarea la colţuri se realizează prin tăiere la unghi nefiind necesare alte accesorii.

Adezivii folosiţi la fabricarea plintei marca Wood Floor au emisii de substanţe nocive (formaldehidă) aproape inexistente, lucru ce ne poziționează în gama producătorilor Eco-friendly.

Pentru întreținere, recomandăm folosirea unei lavete și a unui detergent neutru, din gama celor folosiți pentru întreţinerea parchetului din lemn sau mobilei.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare