Cauta

PLINTĂ, stratificată, cu furnir de STEJAR, alb RAL 9003, periat, 80X13

118 Lei
Livrare in 5-10 zile lucratoare
Cod: DP801308ML
Prețurile afișate sunt pentru o bară 2400 x 80 x 13 mm. Pentru o consiliere de calitate, contactați un reprezentant Wood Floor !
Tip plintă: Lemn (multistrat)
Esență furnir: Stejar
Esență placaj: Diferite tipuri de lemn
Grosime placaj: 12,3 mm
Lungime plintă: 2400 mm
Înălțime plintă: 80 mm
Grosime plintă: 13 mm
Suprafață plintă: Periată
Tratament plintă: Natural
Finisaj plintă: Lac
Culoare plintă: Alb

O colecție unică, premium, de plinte din lemn care vă permite să vă impuneți stilul în orice decor.

Plinta ML 80x13 mm finisaj stejar alb este un accesoriu pentru parchet, mochetă, ceramică, marmură, granit etc.

Din punct de vedere constuctiv plinta se compune dintr-un suport din lemn multistrat furniruit cu stejar, suport care îi confera o rezistență mecanică şi elasticitate sporită, având capacitatea de a fi montată şi în cazul pereţilor  pe rotund (cu raza mai mare de 1500 mm) preluând şi eventualele neliniarităţi ale acestora.    

Această plintă se montează prin lipire, fiind recomandaţi adezivi monocomponenţi MS silanici sau adezivi epoxi-poliuretanici bicomponenţi în cazul oricarui  tip de suport, materiale neabsorbante, lemn, ciment, tapet etc. Îmbinarea la colţuri se realizează prin taiere la unghi nefiind necesare alte accesorii.

Adezivii folosiţi la fabricarea plintei marca Wood Floor au emisii de substanţe nocive (formaldehidă) aproape inexistente, lucru ce ne poziționează în gama producătorilor Eco-friendly.

Pentru întreținere, recomandăm folosirea unei lavete și a unui detergent neutru, din gama celor folosiți pentru întreţinerea parchetului din lemn sau mobilei.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare