Cauta

Toate produsele comercializate de către site-ul www.wood-floor.ro , beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalaj propriu și provin din surse autorizate de fiecare producator în parte.

Lipsa certificatului de garanție al produsului trebuie semnalată în maxim 48 ore de la recepția mărfii, pe adresa office@wood-floor.ro . Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

Cumpărătorul are obligația de a pastra certificatul de garanție, factura fiscal și bonul fiscal. În cazul apariției unei defecțiuni, conform Legii nr. 449/2003, certificatul de garanție este singurul document care atestă dreptul la garanție și care va fi prezentat împreună cu factura fiscală și dovada plății (chitanță, bon fiscal etc.). Pierderea certificatului de garanție determină anularea garanției produsului.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008.

Pentru orice categorie de produse sunt strict interzise:

- asamblarea produsului în cazul în care se constată deteriorarea unui element sau a produsului în sine;

- dezasambalarea folosind obiecte tăioase sau dure;

- tăierea sau zgârierea materialelor;

- frecarea de alte suprafețe sau cu substanțe (soluții de curățare) abrazive;

- folosirea sau păstrarea produselor în medii umede sau la temperaturi sub 0 grade Celsius precum și în medii cu variații de temperatură;

- așezarea produsului lângă surse de căldură (distanța de gardă este de 1m);

- folosirea produselor de curățare care nu sunt agreați de WOOD FLOOR;

Soluționarea garanției se face în maxim 15 zile calendaristice.