Cauta

WOOD FLOOR face parte din gupul de companii SC DANPROD SRL și a fost creat din dorința de a oferi soluții complete pentru proiectele tale de viitor. Suntem Alături de tine pe tot parcursul proiectului, atât pentru casă, cât și pentru business-ul tău.

Domeniul nostru principal de activitate este cel al prelucrării lemnului care cuprinde o arie vastă de produse precum : tâmplărie din lemn stratificat, fabricare și montaj de parchet din lemn masiv, ferestre și uși din lemn de înaltă calitate, ferestre casă pasivă, uși culisante, pereți cortină, precum și comercializarea produselor auxiliare : parchet, adezivi, produse de întreținere.

Seriozitatea, calitatea exclusivistă a produselor și profesionalismul sunt elementele esențiale care ne reprezintă și care au condus la dezvoltarea unui portofoliu de clienți din diferite domenii (construcții, amenajări interioare, design, home solutions).

Abordarea companiei începe întotdeauna cu înțelegerea nevoilor și oferirea celor mai bune soluții. Realizăm proiectări personalizate și oferim soluții custom-made cu proiecte speciale.

Experiența DanProd de peste 25 de ani ne ajută să creăm o varietate de modele perfecte pentru un design clasic, dar și pentru clădiri moderne care se definesc prin linii drepte și combinații neașteptate cu materiale noi precum aluminiul, sticla sau erul.

www.wood-floor.ro este primul site din România unde se găsesc atât produse din lemn realizate în țară marca DanProd, dar și produse cu renume comercializate din Lituania și Italia. Totodată în România suntem importatori ai companiilor de renume precum VOLUNTA parket, VIELARIS, unici importatori ADESIV, iar prin acest aspect garantăm calitatea și profesionalismul ridicat.