Cauta

Compania SC Danprod SRL se înfiinţa la începutul anului 1992 ca o afacere mică, de familie, ce avea la bază, mai presus de toate, pasiunea pentru frumos şi dragostea pentru lemn. În decursul celor peste 25 de ani de activitate compania s-a dezvoltat treptat şi organic, respectând mereu criteriile fundamentale care au stat la temelia sa: calitate, lucrul bine făcut şi perseverenţa. Politica de promovare a fost una simplă, în care întotdeauana calitatea produselor a fost elementul primordial ce a condus spre recomandări. Astfel, în decursul anilor s-au adunat mii de clienţi care astăzi de fapt sunt prieteni şi care se bucură de zeci de ani de produsele Danprod în căldura căminul lor. Înclinaţia către frumos şi complexitatea lucrărilor au determinat echipa Danprod să adune în portofoliu proiecte ce au necesitat multă pricepere şi dibăcia mâinilor meşterilor.

 

 

CASA PASIVĂ

Îţi construiesti o casă pasivă? Pentru a construi o casă pasivă fiecare element al sistemului este important. Cerinţele pentru o fereastră potrivită pentru o casă pasivă sunt extrem de exigente şi nu lasă loc greşelilor. Orice decizie luată fără consultant de specialitate poate rezulta în bani irosiţi, de aceea o bună coordonare între proiectant, client şi producătorul de ferestre este primordială.

 

FERESTRE DIN LEMN

Ferestrele din lemn triplu stratificat reuşesc să aducă căldură şi un ambient plăcut în casa ta. În funcţie de cerinţele fiecărui proiect echiparea ferestrelor poate să variezi de la profile simple cu o grosime de 68 mm până la profile mai complexe de până la 100 mm grosime. Cu un Coeficient de Transfer Termic de sub 1 W/m²K, ferestrele Husky oferă o protecţie termică maximă căminului dumneavoastră.
 
FERESTRE DIN LEMN PLACAT CU ALUMINIU
Pentru cerinte mai moderne, un sistem de fereastră hibrid format dintr-un profil de lemn triplu stratificat placat în exterior cu aluminiu poate reprezenta soluţia perfectă. Aluminiul protejează fereastra împotriva intemperiilor, crenscându-i astfel importanţa, iar lemnul ajută la păstrarea caracteristicilor termice ridicate.

 

 UŞI CULISANTE 

Fără a face vreun compromis, uşile culisante reuşesc să aducă lumină în spaţiul interior dar în acelaşi timp distrug bariera creată între înăuntru sau afară, ajungând cu ajutorul tehnologiilor actuale la deschideri de peste 10 metri. Ce face o astfel de usă să fie excepţională sunt sistemele de culisare folosite si montarea acesteia. Experienţa ne-a învăţat faptul că fiecare factor din procesul de manufacturare este primordial.

 

 UŞI DE INTRARE LEMN MASIV 

Arhitecţii ştiu că intrarea într-o clădire, indiferent de destinaţia ei, trebuie să fie marcantă şi reprezentativă. Alegând un material nobil precum lemnul setăm tonul întregii clădiri. Experienţa de peste 25 de ani ajută compania Danprod să creeze o varietate de modele perfecte pentru un design clasic dar şi pentru clădiri moderne care se definesc prin linii drepte şi combinaţii neaşteptate cu materiale noi precum aluminiul, sticla sau erul.
 

UŞI DE INTERIOR

Design-ul interior al unei case este susţinut de accesorii. Printr-o combinaţie de culori, materiale şi texturi se pot realiza uşi de interior care să completeaze spaţiul locuibil şi să ofere accentele necesare. La fel de importante sunt calitatea execuţiei şi priceperea, iar toate acceste caracteristici se reflectă şi într-o durată mare de viaţă.
 

PARCHET DIN LEMN MASIV

Prelucrat cu profesionalism, un parchet poate arăta impecabil. Cunostinţele vaste ale companiei Danprod îi ajută să găsească soluţii în funcţie de destinaţia fiecărui parchet. Fie că vorbim de un parchet pentru spaţii publice cu un trafic intens , de un parchet intarsia special pentru spaţii somtuoase sau de un parchet dublu stratificat pentru încălzire în pardoseală, acestea trebuiesc întotdeauna tratate cu materialele corespunzătoare şi fără nici un compromis.