Cauta

Compania ADESIV a fost înființată în anul 1971 și își are sediul în Italia. Produsele lor sunt rezultatul unui lung șir de cercetări și adaptări constante la nevoile pieții și ale clienților .Compania își produce singură materia primă pentru produsele sale, lucru ce se reflectă în prețul lor. Colaborarea cu ADESIV a început ca urmare a unui parteneriat de peste 10 ani, timp în care am folosit aceste produse la montarea de parchet. Datorită experienței proprii cu aceste produse, noi suntem onorați să fim unicii importatori ai produselor ADESIV în Romania și garantăm pentru calitatea lor.

Evoluția și alegerile strategice s-au bazat întotdeauna pe o misiune foarte clară: aceea de a oferi produse de cea mai bună calitate și respectul față de mediul înconjurător.

Alegerea ADESIV înseamnă alegerea unei companii cu o viziune globală, orientată spre viitor, care oferă garanția calității de durată. Producerea adezivilor timp de 40 ani reprezintă într-adevăr o provocare pe care compania o întâlnește zilnic, dar totodată care țintește spre perfecționare zi de zi.

Pardoselile din lemn sunt o investiție menită să dureze o viață, ca atare, trebuie tratate cu cea mai mare atenție și respect.

ADESIV – Compania respectă standardul de management al calității standard UNI EN ISO 9001  certificat de SGS Italia S.p.A, certificat nr. IT07 / 0491.